Mai Novak, Vejle

"Jeg stiftede bekendtskab med SleepWeaver masken på Årsmødet i Dansk Søvnapnøforening i april 2019. Jeg sov med masken fra første nat og fik et nyt liv! Væk var smerterne i nakken fodi masken gør det langt lettere at ligge, som jeg har brug for, en det jeg har oplevet med de masker jeg ellers har prøvet. Jeg er desuden udfordret af et fysisk handicap, som gør, at jeg ikke kan ligge på så amnge forskellige måder som de fleste andre mennesker. Jeg har netop været til kontrol på søvnambulatoriet og mit AHI er gået ned i forhold til sidst, ligesom man kunne se at den mængde luft som masken lækker er gået nedad i den periode, hvor jeg har brugt SleepWeaver masken. Så jeg er meget glad! Min region betaler desværre endnu ikke for den type masker, men jeg er helt indstillet på at betale selv fremover. Dels giver masken mig så meget godt og dels er den væsentlig billigere end de andre typer af masker jeg kender til!


Carl Erik Jespersen, Skovlunde

"På søvnapnøforeningens årsmøde 2019 fik jeg udleveret næsemaske. Det gode var at den var meget let og enkel at bruge. Det er en meget fint forarbejdet maske og jeg er sikker på, at mange der lider af Søvnapnø, vil kunne få glæde af den.Det dårlige var at jeg følte at jeg trak vejret gennem en pose. Jeg kunne derved ikke falde i søvn. Jeg har meget vanskeligt ved at sove natten igennem. Lider, udover søvnapnø af plms, periodisk bevægelse af ben. Disse bevægelser er lige så ofte forekommende som mine apnøer. Det hele forstyrrer billedet af en hel nats fuld søvn. Så masken må slet ikke forstyrre."Jens Corfitzen, Fyn

"Farvel til 300 søvnapnøer med den rette maske". "Jeg er en af de 200.000 danskere, der gennem mange år har fået mine dage spoleret af natlige søvnapnøer. Men efter CPAP-behandling og den rette maske har jeg fået min livskvalitet tilbage.CPAP behandlingen gik i gang med støtte fra Fredericia Sygehus, men ikke uden stort besvær. De/den maske jeg fik tilbudt virkede slet ikke efter hensigten. Masken faldt af om natten, forskubbede sig og gjorde min næse meget øm og deformeret. Først efter jeg kom i kontakt med VICO Medicare og fik afprøvet en stofmaske, SleepWeaver Advance, kom jeg rigtigt i gang med behandlingen. Hurtigt efter, jeg havde fundet den rette maske blev det en rutine at sove med en. Indenfor 14 dage oplevede jeg at jeg blev friskerer om dagen. Jeg fi overskud til at træne og til at tabe mig og er i dag sluppet helt af me de natlige respirationsstop. Uden stofmasken var jeg aldring kommet i gang med CPAP og uden stofmasken havde jeg aldrig fået det gode liv jeg har i dag."
Klaus Astrup, Midtjylland 2017

"Under søvnapnøforeningens årsmøde på Næsbylund Kro og Hotel fik jeg demonstreret SleepWeaver Advance masken. Jeg købte en, med egen betaling. Pris var ok og regionen havde ikke aftale med VICO Medicare. Jeg fik den monteret og sov med den med stor glæde. Det var en omvæltning, da den er lille og føles ikke tung. Blev helt glad ved nyheden. Efter ca 1½ år var det ved at trænge til udskiftning af masken. Jeg prøvede at kontakte Friklinikken i Silkeborg, hvor jeg er tilknyttet. Her fik jeg er svar, at de godt kunne betale denne gang. En anden model ved navn Élan blev jeg tilbudt og fik den til afprøvning, lidt anderliedes, eller ok. En anden tilvænning. Dette fungerede i 3/4 år. En dag ville min maskine ikke mere. Friklinikken blev kontaktet og jeg skulle komme til konsultation dagen efter. 1 dag/nat uden CPAP, underlig fornemmelse. Fik ikke sovet ret meget. Friklinikken ville gerne vise mig en anden maske og jeg sagde ja og fik den med hjem. Må erkende at den er bedre end Èlan og jeg føker at min søvn er blevet bedre og har brugt den de sidste 2½ år."